Google, Adobe, Microsoft ve Meta yöneticileri ABD Senatosu'nda ifade verecek

PAYLAŞ
  • Teknoloji devlerinin yöneticileri, ABD'deki seçim tehditlerine dair Senato İstihbarat Komitesi'nde 18 Eylül'de ifade verecek.
  • Alphabet'ten Kent Walker, Meta'dan Nick Clegg ve Microsoft'tan Brad Smith, bu oturumda yer alacak temsilciler arasında.
Google, Adobe, Microsoft ve Meta yöneticileri ABD Senatosu'nda ifade verecek
Fotoğraf: AA

Google, Adobe, Microsoft ve Meta Platforms gibi büyük teknoloji şirketlerinin yöneticileri önümüzdeki hafta ABD Senatosu İstihbarat Komitesi'nin seçim tehditleriyle ilgili oturumunda ifade verecek.

Google'ın çatı şirketi Alphabet'in küresel ilişkiler başkanı Kent Walker, Meta'nın küresel ilişkiler başkanı Nick Clegg, Microsoft Başkanı Brad Smith ve Adobe'den bir temsilci 18 Eylül'deki oturumda ifade verecek.

Tarih doğrulandı

Komite'ye başkanlık eden Senatör Mark Warner'ın ofisinden bir sözcü de teknoloji devlerinin yöneticilerinin 18 Eylül'deki oturumda ifade vereceklerini doğruladı.

ABD yetkilileri, Demokrat Başkan Yardımcısı Kamala Harris ve Cumhuriyetçi eski Başkan Donald Trump'ın karşı karşıya geleceği 5 Kasım seçimleriyle ilgili olarak internette dezenformasyon ve yanlış bilgi yayma çabalarını engellemeye çalışıyor.