Erdoğan ABD’de hangi şirket temsilcileri ile görüşecek ?

PAYLAŞ
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu Görüşmeleri için New York'ta bulunuyor. Erdoğan burada, 15. Türkiye Yatırım Konferansı'nda ABD'li ve Türk şirketlerin temsilcileri ile bir araya gelecek.
  • CNBC-e’nin edindiği bilgilere göre, konferansa yaklaşık 30 yabancı ve Türk iş dünyası temsilcisinin katılması bekleniyor.
  • Katılımcı listesinde, International Finance Corporation, American Express ve Citigroup gibi finans devleri de bulunuyor.
Erdoğan ABD’de hangi şirket temsilcileri ile görüşecek ?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu Görüşmeleri için bulunduğu New York’ta. 15. Türkiye Yatırım Konferansı’nda ABD’li ve Türk şirketlerin temsilcileri ile bir araya gelecek.

Türkiye’ye yatırım çekmeyi hedefleyen, Türkevi’nde düzenlenecek konferans, TSİ ile 00:00’da başlayacak. CNBC-e New York Temsilcisi Betül Yürük’ün edindiği listeye göre 15. Türkiye Yatırım Konferansına 30 civarında yabancı ve Türk iş dünyası temsilcisinin katılması bekleniyor.

Katılımcı listesinde yer alan şirket ve kuruluşlar arasında ABD’li ilaç friması Pfzier, International Finance Corporation, Master Card, Wallmart, ABD'li silah üreticisi Lockheed Martin, American Express, Boeing, UPS, Apple, Citigroup, Marriot International, P&G, Bentley University, Radius Recyling, Jones Group International, Vodafone ve Global Energy Institute yer alıyor.